ESPRESSO MODERNÍ TECHNIKY

Příprava espressa se v posledních letech velmi změnila. Už se nepřipravuje ze 7 gramů, a dokonce se tvoří speciální recept, který vám pomůže při přípravě espressa.

Vysvětlíme vám, jak takový recept sestavit za pomoci „brew ratios“, a ukážeme si měření pole extrakce. Dále vás naučíme jak teplota ovlivňuje chutě espressa.

Doba kurzu:
10:00 – 16:00,
se společnou
pauzou na oběd

Kurz vede Gwilym Davies
– Mistr světa v přípravě kávy
z roku 2009 a autorizovaný
trenér SCA, překládá Michala Paseleková.

Cena: 7.500,-
na osobu

Počet účastníků
na jednom kurzu:
2-4 účastníků

Pro přihlášení na kurz, prosím, napište na mail: info@kavovekurzy.cz nebo volejte 776 188 642
nebo
se přihlašte přes “PŘIHLÁSIT SE NA KURZ”

Kurz proběhne od 10:00 hodin ve školícím centru, Holíkova 470, Jílové u Prahy


Přihláška na kurz

Vaší přihlášku Vám potvrdíme v co nejkratším možném termínu.