POKROČILÝ KURZ

Pokročilý kurz plynule navazuje na Základní. Během školení detailně vysvětlíme správnou techniku přípravy espressa a zaměříme se na vážení a měření výsledné extrakce.

Recepty sestavíme za pomoci „brew ratios“, a ukážeme si měření pole extrakce u různých druhů káv. Dále vám vysvětlíme, co všechno může pozitivně i negativně ovlivnit výslednou chuť espressa.

Školení se zaměřuje více na praktickou část, která se Vám bude hodit nejen při práci v kavárně, ale i pro domácí přípravu té nejlepší kávy.

Kurz vede Diana Dolejší 

Cena: 5.900,- s DPH na osobu

Počet účastníků na jednom kurzu:

2-5 účastníků

Doba trvání kurzu: 10:00-15:00 hodin

Pro přihlášení na kurz, prosím, napište na mail: info@kavovekurzy.cz nebo se přihlašte přes :

V ceně je zahrnutý veškerý materiál.

V průběhu kurzu máme společnou pauzu na oběd, objednáváme pizzu přímo do školicího centra. Můžete si přivézt i svůj oběd/svačinu.

Po kurzu vám vystavíme certifikát za absolvování školení.

Kurz probíhá ve školicím centru – Holíkova 470, Jílové u Prahy od 10:00 hodin.


    Přihláška na kurz

    Vaší přihlášku Vám potvrdíme v co nejkratším možném termínu.

    Přihlášením souhlasíte s našimi všeobecnými obchodními podmínkami.

    POKROČILÝ KURZ
    POKROČILÝ KURZ