Kurz probíhá ve školicím centru – Holíkova 470, Jílové u Prahy od 10:00 hodin.
Pokročilý kurz plynule navazuje na Základní. Během školení detailně vysvětlíme správnou techniku přípravy espressa a zaměříme se na vážení a měření výsledné extrakce. Recepty sestavíme za pomoci „brew ratios“, a ukážeme si měření pole extrakce u různých druhů káv. Dále vám vysvětlíme, co všechno může pozitivně i negativně ovlivnit výslednou chuť espressa. Školení se zaměřuje více na praktickou část, která se Vám bude hodit nejen při práci v kavárně, ale i pro domácí přípravu té nejlepší kávy. |
Kurz vede Diana Dolejší Cena: 5.900,- s DPH na osobu Počet účastníků na jednom kurzu: 2-5 účastníků Doba trvání kurzu: 10:00-15:00 hodin |
Pro přihlášení na kurz, prosím, napište na mail: info@kavovekurzy.cz nebo se přihlašte přes : V ceně je zahrnutý veškerý materiál. V průběhu kurzu máme společnou pauzu na oběd, objednáváme pizzu přímo do školicího centra. Můžete si přivézt i svůj oběd/svačinu. Po kurzu vám vystavíme certifikát za absolvování školení. |
||